Skip to content

A minőségi klíma és a karbantartói garancia - az Ön otthoni nyugalmának a titka

Ma már minden modern otthon elengedhetetlen tartozéka a klíma. Beszerzésénél sokféle szempontot kell figyelembe vennünk, de ezek közül a legfontosabb a megbízhatóság. Hosszú távon ezt a megbízhatóságot a minőség alapján történő választás és a ZC-Klíma extra garancia prémium csomagjai biztosítják. A mi célunk az, hogy Ön minden nap úgy használja a klímát, élvezze előnyeit, hogy annak karbantartásával, esetleges hibásodásával ne kelljen foglalkoznia. Garancia-csomagjainkkal levesszük a klímával járó gondokat az Ön válláról.

Válassza a minőséget!

Klíma vásárlásakor egy olyan berendezést szereltet fel, amellyel hosszú évekig fog együtt élni. Akkor is, ha egy idő után kiderül, hogy a készülék zajos, gyakran meghibásodik, túl sokat fogyaszt vagy extrém helyzetben akár veszélyforrás is lehet. Márpedig egy olcsóbb, kevésbé megbízható klíma az évek során több gondot okozhat, mint amennyi hasznot hajt. Éppen ezért mi csak a minőségi, hosszú távon megbízható klímákat ajánljuk Önnek – higgyen nekünk, több mint 20 éves tapasztalatunk van e területen. Egy jobb minőségű klímával időt, pénzt és főleg bosszúságot takaríthat meg magának, így hosszabb távon könnyen behozza az olcsóbb választás látszólagos előnyeit.

Mire figyeljen klíma vásárlásakor

Energiatakarékosság

Mint ahogyan a háztartási gépeknél már megszokhattuk, a klímánál hasonlóan működik, a jobb minőség általában nagyobb hatékonyságot, tehát energiatakarékosabb üzemmódot jelent. Nyilván nem szeretne a klíma használata miatt minden hónapban egekbe szökő áramszámlát fizetni. Szakértőink a céljainak legmegfelelőbb, minőségi klímát ajánlják Önnek.

Karbantartás

Minden klíma időnként karbantartásra szorul. Engedje át nekünk az ezzel járó gondot, a ZC-Klíma gondoskodik a rendszeres, pontos, szakértői karbantartásról. Garancia-csomagjaink között biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt.

Csendes üzemeltetés

A nyugodt, komfortos életbe nem fér bele egy gép állandó, hangos zümmögése. A minőségi klíma kiválasztásakor vegye figyelembe, hogy hosszú távon együtt fog élni ezzel a berendezéssel. Szakértőink szívesen segítenek a megfelelő berendezés kiválasztásában, nálunk a legújabb, minőségi klímák közül választhat.

Kiszolgálás, alkatrészellátás

Garancia-csomagjainkkal ezt a szempontot kipiálhatja, nem kell attól félnie, hogy nem talál szakembert hibásodás esetén, hogy hetekig kell várnia valakire a karbantartási időszakban, hogy bármilyen probléma esetén hetekig nem tudja használni a klímáját. A ZC-Klíma a gondok helyett gyors, szakszerű szolgáltatást nyújt, hogy Ön csak otthonának nyugalmát kapja, amikor hazaér.

Válasszon minőségi klímát és a ZC-Klíma prémium garancia-csomagjai által nyújtott professzionális szolgáltatását!

MI HOSSZÚ TÁVRA TERVEZÜNK!