Skip to content

Hűtő - Fűtő Klímák és Hőszivattyúk Szakszerű Beszerelése, Karbantartása és megtervezése a legkisebb otthonoktól egészen a gyárépületekig

24 órán belül visszahívunk | Budapest és 50 km-es vonzáskörzete | 20 év szakmai tapasztalat | 10 év garancia | Magasan képzett Szerelők | Ingyenes felmérés | Rövid határidő | Kedvező árak

20 év klímatervezési és klímaszerelési tapasztalattal segítünk megtalálni a leghatékonyabb és legkedvezőbb klímaberendezést és hőszivattyút ügyfeleinknek az ingatlan adottságait is figyelembe véve, legyen szó lakásról, többszintes családi házról, gyár- és irodaépületekről vagy akár bevásárlóközpontokról. Képzett szerelőink precízen, szakszerűen végzik el a beszereléssel járó feladatokat és leveszik a válladról a karbantartás terheit. Így az általunk végzett munkákra és gépekre 10 év garanciát vállalunk, hogy biztos lehess a folyamatos és hibátlan működésben.

Partnerek akik minket választottak

Több mint

6500

otthonban szereltük már klímát

Az elszálló energiaárak mellett egy hűtő-fűtő klímaberendezés már nem kényelmi kérdés, hanem egy gyorsan megtérülő befektetés ami 100 ezreket is spórolhat évente az energiaszámlából

A 7-8-szorosára emelkedő gázköltségek, és a 2-3-szoros áramdíjak megjelenése minden családra és vállalkozásra óriási plusz terhet ró. A napelemes rendszerek kihelyezése mostanra rendkívül drága lett, így a legköltséghatékonyabb alternatív hőforrás a klímaberendezések és a hőszivattyúk lettek.

Egy megfelelő teljesítményű készülékkel könnyedén és jóval olcsóbban megoldható mind télen, mind pedig nyáron a helyiségek kényelmes hűvösen vagy melegen tartása, hogy a jócskán megnövekedett energiaárak ellenére se kelljen lemondanuk a jól megszokott komfortról.

Nem kihasználni a klímával vagy hőszivattyúval való fűtés előnyeit már komoly anyagi veszteség!

A klímaszerelés során telepített klíma vagy hőszivattyú már önmagában is gazdaságosabb fűtési vagy kiegészítő fűtési megoldás mint a hagyományos, gázos fűtési rendszerek.

A klímatelepítés költsége a rendkívül magas energiaárak mellett akár 1 - 1,5 év alatt is megtérülhet. De ez nem minden, hiszen a fűtési szezonban (október 15 - április 15) országszerte elérhető és igényelhető a kedvezményes H áramtarifa (az áramszolgáltatónál), ami még 30%-al csökkenti a fűtésre használt áram költségeit, jelentős összegeket spórolva ezzel a hideg időszakban a fűtésen.

Nyáron is hasznos marad a klímaberendezés, hiszen a legnagyobb kánikulák idején is gazdaságosan teszi kellemesen hűssé a mindennapokat a klímával szerelt helyiségekben

Ha szeretnél klímát vagy hőszivattyút beszereltetni, és ha fontos neked, hogy a lehető legjobb készüléket válaszd, a beszerelést 20 év és közel 9 000 klímaszerelés szakmai tapasztalatával, 10 év garanciával és eredetiség igazolással végezzék akkor koppints a gombra és jelentkezz, és mi ingyen és kötelezettségmentesen visszahívunk, hogy felmérjük neked mi a legjobb megoldás.

A ZC klímánál az elvárásaidnak és az ingatlan adottságainak legmegfelelőbb és legköltséghatékonyabb készülék(ek) beszerelésére törekszünk

Budapest 50km-es vonzáskörzetében szakképzett kollégánk ingyenes felméréssel biztosítja, hogy a legmegfelelőbb klímaberendezések kerüljenek beszerelésre.

A jól kiválasztott klíma kritikus fontosságú, hogy költséghatékonyan érhesd el nyáron és télen is a kívánt hőfokot
a helyiségekben, így nem szabad ezt félvállról venni.

Csak minőségi és eredetiség tanúsítvánnyal ellátott készülékekkel dolgozunk

Cégüknélelsődleges szempont a magas minőségű eszközök használata, amelyeket eredetiségét a klímavédelmi hatóság által rögzített tanúsítvány igazolja.

A klímavédelmi tanúsítvány biztosítja, hogy a klímaszerelés során beépített készülék nem átcsomagolt, lopott vagy meghibásodás után "megszerelt", hanem te veszed azt először használatba.

Magas minőségű készülékek, minden pénztárcához

20 éves fennállásunk alatt kivételes partneri kapcsolatokat tudtunk kialakítani a klímagyártókkal, ezért versenytársainknál kedvezőbb árakon tudjuk kínálni készülékeinket.

Így ajánlataink kedvezőbbek lehetnek, vagy azonos áron tudunk magasabb minőségű klímákat beszerelni versenytársainknál.

A klíma karbantartás és tisztítás terhét is levesszük a válladról

Egy rendszeresen tisztított és kezelt klíma, folyamatosan magas hatékonysággal, költséghatékonyan képes működni, szemben a nem tisztított klímákkal amik nem tudják megfelelően kezelni a levegőt és baktériumoknak, gombának is otthont adnak ami kicsik és nagyok egészségére egyaránt káros.

Ha mi végezzük az évente kétszer történő karbantartást az általunk végzett klímaszerelésekre 10 év kiterjesztett garanciát vállalunk! Így bármilyen probléma merül fel a klímával kapcsolatban, mi segítünk garanciálisan megoldani és biztos lehetsz benne, hogy a klímád a az év 365 napján egészséges levegőt fúj.

Partnerek akik minket választottak

Több mint

6500

otthonban szereltük már klímát

Miért válaszd a ZC Klímát klímatelepítéshez vagy hőszivattyú telepítéshez?

Ha szeretnél klímát vagy hőszivattyút beszereltetni, és ha fontos neked, hogy a lehető legjobb készüléket válaszd, a beszerelést 20 év és közel 9 000 klímaszerelés szakmai tapasztalatával, 10 év garanciával és eredetiség igazolással végezzék akkor koppints a gombra és jelentkezz, és mi ingyen és kötelezettségmentesen visszahívunk, hogy felmérjük neked mi a legjobb megoldás.

10 év ZC Klíma kiterjesztett garancia

Amennyiben a karbantartást (évente 2 alkalom) is ránk bízod, úgy az általunk végzett klímaszerelésre 10 év kiterjesztett garanciát vállalunk! Így ha bármi gond lenne a készülék működésével mi segítünk azt megjavítani. Nem kell hosszas levelezésbe és telefonálásba bonyolódnod a gyártóval, mert a problémát mi megoldjuk!

Gyakori kérdések

A legtöbbször igen. Legjobban a klímakészülék teljesítményétől függ, de a külső hőmérséklet is nagy szerepet játszik. Minél hidegebb van kint, annál rosszabb a klímakészülék hatásfoka.

Ha csak egy kicsit szeretnél melegíteni, akkor ideális a klímát beindítani. 10-15 perc alatt befűt, nem szükséges beindítani a kazánt és órákat sem kell várni, míg fölmelegszik.

A legtöbb klíma 7-10 fokig jobban vagy hasonló hatásfokkal dolgozik mint egy cirkós kazán. A fűtésre optimalizált berendezések akár 0, -5 fokig is jobban dolgoznak mint egy cirkós kazán.

A leghidegebb téli hónapban (januárban) Budapesten az átlagos középhőmérséklet 0,4 fok, így egy téli fűtésre is alkalmas készülék segítségével rengeteget spórolhatunk, szemben a gázfűtéssel.

Elmondható, hogy szobánként általában egy klímára van szükség, hogy mindenhol kellemes hőfok legyen nyáron és télen is.

Ez azonban az ingatlan adottságaitól függően változhat, így mindenképp érdemes felvenni velünk a kapcsolatot, hogy egy ingyenes felmérés keretén belül meg tudjuk állapítani, hogy mi a pontosan az ingatlanhoz illeszkedő legjobb megoldás.

A téli fűtésre is optimalizált készülékek valamivel drágábbak, mint az átlagos klímaberendezések, bár a különbség nem számottevő ha figyelembe vesszük, hogy mennyit tudunk spórolni a fűtésszámlánkon.

Ezek a szolgáltatónál igényelhető kedvezményes áramtarifák.

A H tarifa a nap 24 órájában, október 15 és április 15 között igényelhető. A GEO tarifa egész évben elérhető, de csak napi 20 órában (délelőtt 8-10 és délután 16-18 óra között nincs) használható.

Jelentős, 30-40%-os kedvezmény kapható a fűtési célra használt klímaberendezésekhez, így rengeteget spórolhatunk az áramszámlánkon.

Ha mindkettőt tudod igényelni, akkor általában jobban megéri a GEO tarifát választani, mert azt a nyári hűtésre is lehet használni, ha megfelelő készülékkel rendelkezel (SCOP értéke nagyobb mint 4.1, de ebben is segítünk).

A rendszeres, évente 2 alkalommal karbantartott berendezésekben nem kell cserélni őket, mert azt elvégezzük ammennyiben erre kérsz minket.

Ettől függetlenül vannak olyan szűrők is, amik hatásukat egy idő után elveszítik, ezért cserélni kell őket, de erről is tájékoztatunk amikor egyeztetünk veled a részletekről.

Minden klímaberendezés tud fűteni, de nem mindegyiket gazdaságos téli fűtésre használni, ezért fontos készülékválasztás előtt konzultáljunk az ingatlanod adottságaidról és az igényeidről.

Kérj ingyenes, kötelezettségmentes visszahívást!

24 órán belül visszahívunk | Budapest és 50 km-es vonzáskörzete | 20 év szakmai tapasztalat | 10 év garancia | Magasan képzett Szerelők | Ingyenes felmérés | Rövid határidő | Kedvező árak

Ha szeretnél klímát vagy hőszivattyút beszereltetni, hogy nyáron a legnagyobb hőségben is kellemesen hűs legyen az ingatlanodban, télen pedig több tíz ezret is spórolnál a fűtésszámlán, és fontos neked, hogy a lehető legjobb készüléket válaszd, a beszerelést 20 év és közel 9 000 klímaszerelés szakmai tapasztalatával, 10 év garanciával és eredetiség igazolással végezzék akkor jelentkezz az űrlapon, és mi ingyen és kötelezettségmentesen visszahívunk, hogy felmérjük neked mi a legjobb megoldás.

Az űrlap kitöltése kevesebb, mint egy perc és teljesen kötelezettségmentes!

24 órán belül felkeresnünk!

Árajánlatot kizárólag egyeztetés után tudunk adni, hiszen minden ingatlannak más és más az adottsága, és az igények is különbözőek.

Sokat segít ha ezekről is írsz pár szót

  • Hol van az ingatlan
  • Hány m2 a klimatizálni kívánt terület

Klímaszerelés jelentkezés

24 órán belül visszahívunk!