Skip to content

Minőség Japánból

A Mitsubishi Electric a világ egyik vezető vállalata az elektromos és elektronikus termékek és rendszerek gyártásában és értékesítésében a legkülönbözőbb területeken és alkalmazásokban.

Intelligens hűtés, fűtés és szellőzés a Mitsubishi Electric segítségével

Akár otthon, akár az irodában, akár az iparban, minden projekthez megvan a megfelelő megoldás. Rendszereink lenyűgöznek alacsony zajszintű működésükkel, energiahatékonyságukkal és a környezetre gyakorolt minimális hatásukkal.

Az M-sorozat: a megfelelő választás a jobb komfortérzetért

Saját otthonában, orvosi praxisában, irodáiban vagy üzleteiben az M-sorozatú klímaberendezések ideális választást jelentenek a nagyobb életkomfort érdekében.

A Mr. Slim sorozat: Légkondicionáló rendszerek kereskedelmi alkalmazásokhoz

Az irodák, éttermek és üzletek, valamint a műszaki helyiségek jó beltéri klímája érdekében a Mr. Slim sorozat energiatakarékos, hatékony és robusztus légkondicionáló megoldást kínál. Ideális folyamatos használatra közepes méretű helyiségekben.

Vezérlők és felhőrendszerek

A megfelelő vezérlőrendszer minden alkalmazáshoz, helyi és központi távirányítóval, kis és nagy rendszerekhez.

A DÍJNYERTES DIZÁJN ÉS AZ INTELLIGENS TECHNOLÓGIA TALÁLKOZÁSA

Díjnyertes M-sorozatunk a modern légkondicionáló rendszerek minden előnyét kínálja: a leghatékonyabb szűrőtechnológiát, akár A+++ energiahatékonysági osztályokkal és a MELCloud alkalmazáson keresztüli intelligens vezérléssel. Ezenkívül az innovatív 3D-s i-see érzékelő érzékeli az emberek jelenlétét és helyzetét a szobában, és így megakadályozza a huzatot. Fűtési üzemmódban pedig akár a légkondicionálóval is fűthet az átmeneti időszakban.

PRÉMIUM DIZÁJN FALI EGYSÉGEK

Fedezze fel az MSZ-AP-t vízszintes légkivezetéssel a nagyobb kényelem, az i-save funkció és a magas energiahatékonyság érdekében.

STANDARD FALRA SZERELHETŐ EGYSÉGEK

Az MSZ-EF technológia a legszebb formában: Csendes működés, elegáns kialakítás és vezérelhető a MELCloudon keresztül az okostelefonon.

DIAMOND FALI EGYSÉGEK

Fedezze fel az MSZ-LN-t hipermelegítési technológiával, 3D i-see érzékelővel, WiFi adapterrel a MELCloud alkalmazáshoz és még sok minden mással.